KUKKAKURSSI / WORKSHOP

Blomman luovassa kukkastudiossa järjestetään sekä kaikille avoimia kukkakursseja että erilaisille ryhmille räätälöityjä yksityiskursseja. Jos haluat lisää tietoa Blomman yksityiskursseista, skrollaa alaspäin!

Blomman tulevat kukkakurssit ja workshopit

Kranssiworkshop torstaina 28.11. klo 17.30-19.00

Kurssilla valmistetaan juhlava kranssi pistaasista, eukalyptuksesta, havuista, heinistä ja muista kauniisti kuivuvista kasvimateriaaleista. Kranssin voi toteuttaa monen muotoisena. Pyöreä kranssi on vain yksi vaihtoehto.

Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löytyvät kurssilta. Lisäksi paikan päältä on mahdollisuus ostaa omaksi kranssin sitomiseen tarvittavia työkalu- ja tarvikepaketteja, mikäli innostut vielä kotona toteuttamaan ihanan talvisen kranssin.

Kurssi järjestetään Blomman vehreässä työtilassa Barkerin vanhalla kutomolla (osoitteessa Raunistulantie 25). Aiempaa kokemusta kranssin sidonnasta ei tarvita. Kurssin ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta 46€ sisältää ohjauksen sekä kranssin tekemiseen tarvittavan materiaalin.

Tervetuloa eukalyptuksen tuoksuun ja irtautumaan arjesta!

Ilmoittaudu kranssiworkshoppiin täyttämällä alla olevat kentät

Kokedama istutuskurssi su 17.11. klo 13.00-14.30

Kokedama-kurssilla perehdytään japanilaiseen sammalpallo -istutuksen maailmaan. Kokedaman rakentaminen on meditatiivinen prosessi, jossa yhdistyvät estetiikka ja innostus viherkasvien hoitamiseen. Kokedamat ovat upea tapa pitää esillä viherkasveja ja sisustuselementtinä varsin mielenkiintoinen. Tämä harrastus vie helposti mukanaan; saatat jopa innostua luomaan kokonaisen riippuvan puutarhan kotiisi!

Kokedamaan valmistetaan kasville omanlaisensa kasvualusta, joka päällystetään vehreällä sammaleella. Kurssilla rakennetaan kaksi erilaista kokedamaa, joihin voit valita sinulle mieluisimmat  kasvit. Vaihtoehdoista löytyy niin rönsyileviä ja soljuvia kuin graafisempiakin ehdokkaita. Toinen kurssilla tehdyistä sammalpallo -istutuksista on hyvin helppohoitoinen ja toinen vaatii enemmän hellää huolenpitoa.  Kurssilta saat yksityiskohtaiset hoito-ohjeet, joilla onnistut saamaan kokedamasta hyvinkin pitkäaikaisen ystävän!

Paikan päältä on myös mahdollista hankkia kokedaman valmistukseen tarvittavia materiaaleja ja DIY-paketteja.

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla(osoitteessa Raunistulantie 25) . Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kurssin hinta 49€ sisältää kaksi kokedamaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Ilmoittaudu kokedamakurssille täyttämällä alla olevat kentät

Pöytäköynnöskurssi ti 12.11.2019 klo 17.30-19.00

SOLD OUT

Blomman uutuuskurssilla sidotaan juhlava ja monikäyttöinen pöytäköynnös, joka huokuu talven tunnelmaa. Köynnökseen käytetään erilaisia kauniisti kuivuvia materiaaleja kuten rakastettua eukalyptusta, rehevää pistaasia ja muuta vehreää. Valmistamme kurssilla n. 1,5 m köynnöksen. Kaunis pöytäköynnös on mitä ihanin somiste luomaan juhlavaa tunnelmaa kattaukseen ja se on upea koriste sellaisenaan myös oven päällä tai seinällä.

Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löytyvät kurssilta. Lisäksi paikan päältä on mahdollisuus ostaa omaksi pöytäköynnöksen sitomiseen tarvittavia työkalu- ja tarvikepaketteja. Mikäli haluat toteuttaa juhlavan köynnöksen vaikkapa joulupöytään tai jouluviemiseksi, saat tilattua niihin vihermateriaalit helposti myös meidän kauttamme.

Kurssi järjestetään Blomman vehreässä työtilassa Barkerin vanhalla kutomolla (osoitteessa Raunistulantie 25). Aiempaa kokemusta köynnöksen sidonnasta ei tarvita. Kurssin ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta 56€ sisältää ohjauksen sekä pöytäköynnöksen tekemiseen tarvittavan materiaalin.

Syyskauden 2019 menneet kurssit

7.11. BOHO -kranssikurssi

31.10. Halloween asetelmakurssi

29.10. Kokedama istutuskurssi

24.10. Kokedama istutuskurssi

8.10. Kokedama istutuskurssi

27.9. After work BOHO -kranssikurssi

22.9. BOHO -kranssikurssi

20.9. After work -syksyinen asetelmakurssi

8.9. Kokedama istutuskurssi

1.9. Syksyinen asetelmakurssi

13.7. Freakebana workshop & gin tasting

Blomman yksityiskurssit- vähän erilaista, hauskaa ja rentouttavaa tekemistä ryhmällenne

Kaipaatko kivaa ohjelmaa esimerkiksi polttareihin, synttäreihin, pikkujouluihin, babyshowereihin, kaveriporukan tapaamiselle tai työporukan virkistyspäiville? Järjestämme Blomman vehreän elämyksellisessä tilassa myös erilaisia yksityiskursseja ryhmille! Kurssitarjonnastamme löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Suosittuja ovat esimerkiksi erilaiset kranssi-, seppele-, kokedama-, asetelma-, kimppu- ja freakebanakurssit. Halutessanne voimme suunnitella kurssin sisällön myös teidän toiveidenne mukaan. Yksityiskurssit on suunnattu 8-30 henkilön ryhmille.  Kurssien kesto on kurssisisällöstä riippuen 1,5- 2h. Hinnat alk. 35€/ hlö.

Haluaisitko yksityiskurssin ryhmällenne? Ota yhteyttä kristiina@blomma.fi