KUKKAKURSSI / WORKSHOP

Täältä löydät Blomman tulevat kukkakurssit ja workshopit.

After work BOHO -kranssikurssi
27.9.2019 klo 17.30-19.30

Työviikon päätteeksi järjestettävässä After workissa valmistetaan tällä kertaa rennon boheemilla otteella syksyn kauneutta juhlistava, eloisa ja näyttävä seinäkranssi, joka soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

Materiaaleina käytetään esimerkiksi erilaisia koristeellisia heiniä ja muita kauniisti kuivuvia materiaaleja kuten rakastettua eukalyptusta, rehevää pistaasia ja eloisaa oliivia. Kranssin muoto on vapaa; voit loihtia siitä huolettoman ja modernin epäsymmetrisen – jopa villin – tai hillityn ja harmonisen. Aiempaa kokemusta kranssin sitomisesta ei tarvita.

Tämä Blomman After work -tyyliin järjestettävä workshop pyyhkii taatusti työviikon kiireet pois mielestä ja tarjoaa ihanan rentoutumishetken, jonka todellakin olet ansainnut!

After work järjestetään Blomman tunnelmallisessa ateljee työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta 46€ sisältää BOHO kranssin tekemiseen tarvittavan materiaalin.

Ilmoittaudu BOHO -kranssikurssille täyttämällä alla olevat kentät

After work – Syksyinen asetelmakurssi pe 20.9.2019 klo 17.30-19.00

Blomman suositut After work Floral sessionit jatkuvat! Tällä Syksyisellä asetelmakurssilla pääset itse käsillä tehden nauttimaan kauden tunnelmaa huokuvista kukista ja kasvimateriaaleista sekä viettämään ihanan rentouttavan hetken työviikon päätteeksi.

Kurssin asetelma toteutetaan Blomman modernilla ja villillä tyylillä. Käytettävän kasvimateriaalin seasta löytyy yllättäviäkin elementtejä, jotka kannustavat löytämään myös vaihtoehtoisia materiaaleja omasta ympäristöstä. Asetelma pursuaa halutessasi värejä ja tekstuureja, mutta kokonaisuus on myös toteutettavissa harmonisella väripaletilla. Oma persoona saa ehdottomasti näkyä asetelmassa! Asetelma rakennetaan kanaverkko -tekniikalla, joka on helposti toteutettavissa jatkossa uudelleen samaan astiaan –vaikka oman puutarhan antimista. 

Tervetuloa karistamaan hektisen arjen pölyt harteiltasi sekä rentoutumaan ihanien kukkien ja mukavan tekemisen parissa!

Kurssi järjestetään Blomman vehressä ateljee työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta on 58€ ja se sisältää kaiken asetelman toteuttamiseen tarvittavan materiaalin sekä astian.

Ilmoittaudu syksyiselle asetelmakurssille täyttämällä alla olevat kentät

BOHO -kranssikurssi 22.9.2019 klo 13-15

SOLD OUT!

Blomman tunnelmallisella ja syksyn kauneutta juhlistavalla BOHO -kranssikurssilla valmistetaan boheemilla otteella eloisa ja näyttävä seinäkranssi, joka soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

Materiaaleina käytetään esimerkiksi erilaisia koristeellisia heiniä ja muita kauniisti kuivuvia materiaaleja kuten rakastettua eukalyptusta, rehevää pistaasia ja eloisaa oliivia.

Kranssin muoto on vapaa; voit loihtia siitä huolettoman ja modernin epäsymmetrisen – jopa villin – tai hillitymmän ja harmonisen. Aiempaa kokemusta kranssin sitomisesta ei tarvita.

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa ateljee työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta 46€ sisältää BOHO kranssin tekemiseen tarvittavan materiaalin.

KOKEDAMA istutuskurssi 8.9.2019 klo 13-15

SOLD OUT!

Kokedama-kurssilla perehdytään japanilaiseen sammalpalloistutuksen maailmaan. Kokedaman rakentaminen on meditatiivinen prosessi, jossa yhdistyvät estetiikka ja innostus viherkasvien hoitamiseen. Kokedamat ovat upea tapa pitää esillä viherkasveja ja sisustuselementtinä varsin mielenkiintoisia. Tämä harrastus vie helposti mukanaan; saatat jopa innostua luomaan kokonaisen riippuvan puutarhan kotiisi!

Kokedamaan valmistetaan kasville omanlaisensa kasvualusta, joka päällystetään vehreällä sammaleella. Kurssilla rakennetaan kaksi erilaista kokedamaa, joihin voit valita sinulle mieluisimmat kasvit. Vaihtoehdoista löytyy niin rönsyileviä ja soljuvia kuin graafisempiakin ehdokkaita. Toinen kurssilla tehdyistä sammalpalloistutuksista on hyvin helppohoitoinen ja toinen vaatii enemmän hellää huolenpitoa. Kurssilta saat yksityiskohtaiset hoito-ohjeet, joilla onnistut saamaan kokedamasta hyvinkin pitkäaikaisen ystävän!

Paikan päältä on myös mahdollista hankkia kokedaman valmistukseen tarvittavia materiaaleja ja DIY-paketteja.

Kurssi järjestetään Blomman tunnelmallisessa työtilassa, Barkerin vanhalla kutomolla. Ohjaajana toimii floristi Kristiina Suo-Kustaa. Paikkoja kurssilla on rajatusti ja kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta 49€ sisältää kaksi kokedamaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita.